Japans Grand Prix: Vejrudsigten

Så er det tid at se Formel 1 igen. Denne gang er det den japanske Suzuka-bane, der skal ligge asfalt under de brede Formel 1 dæk. Meget tyder på, at den asfalt der skal køres på i weekenden bliver våd.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/10 2010 klokken 15:10

Da vi skrev vejrudsigten for Singapore, var der ikke megen tvivl om, at det ville blive det vådeste løb i mands minde. Men som vi kender fra de lokale meteorologer, er det langt fra altid, de har ret, og sådan var det i Singapore.

Nu er det så Japans GP det gælder og løbet på Suzuka-banen, der ofte har været et af de våde af slagsen, men dog ikke så slemt som Fuji-banen, der er droppet igen af samme årsag.

Ifølge meteorologerne kan vi dog godt forvente, at der bliver tale om endnu et regnvejrsløb, når Formel 1-bilerne i weekenden kommer på banen igen.

Normalt kaster vi os ud i at komme med forudsigelser for de enkelte dage, men da de data vi kan finde ikke rigtigt understøtter dette, bliver der tale om en sammenfatning.

Våd Toro Rosso

Fredagen og lørdagen skulle have stor sandsynlighed for at blive våde. Hvor våde de bliver, meldes der ikke noget om, men mindst én træning skulle blive i decideret regn. Om kvalifikationen vil blive våd er der ingen der tør melde ud om.

Løbsdagen skulle dog holde tør, sådan som det ser ud nu. Men det uforudsigelige vejr i og omkring Suzuka-banen kan lige så vel byde på regn.

Hvorom alt er, så skal denne vejrudsigt, der er meget ukonkret, ses som et varsel på endnu et vådt løb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapores GP. Vejrudsigten Koreas GP: Vejrudsigten »