Singapores Grand Prix: 3. Frie Træning

Sidste træning er overstået inden den spændende kvalifikation. Endnu engang er det Red Bull, der har de største overarme, dog ikke i samme grad som under 2. træning.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Christoffer Østergaard Nielsen (cn@bmf1.dk) d. 25/9 2010 klokken 15:09

Sebastian Vettel formåede endnu engang at blive hurtigste mand, denne gang under den 3. frie træning. Noget kunne godt tyde på, at han er en kører, der er værd at holde ekstra skarpt øje med for de andre kørere denne weekend.

På trods af Vettels tid på 1:48.028 er holdkammeraten Mark Webber hele 1.184 sekunder efter, hvilket betød at han endte som den 6. hurtigste.

Dog er Alonso, der blev næsthurtigste kører, lidt over 6 hundrededele efter Vettel.

Da træningen startede var banen stadig våd nogle områder, men tørrede ikke lige hurtigt alle steder, hvilket gav kørerne lidt svære forhold.

For Ferrari ser det lidt mere lovende ud med en kører som 2. og 4. hurtigste. Men om det er nok til en god kvalifikation er svært at sige.

Imellem de to Ferrari kørere placerede Lewis Hamilton sin bil mens Button befinder sig helt nede som nr. 13.

Også hos Mercedes GP og Force India er der stor intern forskel, henholdsvis 10 og 7 pladser forskel mellem holdkammeraterne.

Selvom man ikke skal ligge for meget i resultaterne fra en træning er det alligevel interessant med de store forskelle, eftersom tiderne også for både Mercedes GP og Force India er med 1 sekunds forskel.

Det kunne godt lægge op til en god kvalifikation hvor de forreste og sidste måske er givet, mens der stadig ikke er et rigtigt klart billede af hele midterfeltet.

Blandt de nye er det denne gang Virgin, der trak det længste strå. Timo Glock blev hurtigste blandt de nye hold. Han er i omegnen af 1 sekund hurtigere end Lotus Heikki Kovalainen.

HRT endte med de sidste to pladser, men denne gang var Christian Klien den hurtigste af de to. 5 hundrededele hurtigere end Bruno Senna.

Om det bliver et lige så blandet felt under kvalifikationen bliver spændende at se nu hvor mesterskabet er så åbent.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapores Grand Prix: 2. Frie Træning Singapores GP - Kvalifikation: Alonso på pole »