Gascoyne bliver hos Lotus

Mike Gascoyne, der var med til at føre Renault frem til deres største succes, har underskrevet en ny kontrakt med Lotus, hvorved han forlænger sin nuværende aftale med holdet til og med 2015.

Lotus' tekniske chef Mike Gascoyne . Copyright Lotus Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/9 2010 klokken 12:09

Mike Gascoyne har netop underskrevet en kontraktforlængelse med Lotus, og dermed viser briten at Lotus er et seriøst hold, der forventer at blive i Formel 1 i mange år fremover.

”Mikes femårige aftale, er af stor betydning for hele Lotus holdet,” kom det fra holdchef Tony Fernandes i en pressemeddelelse.

”Ved at indgå denne aftale med Mike, viser vi, at vi er meget seriøse omkring vores projekt, men samtidig vil vi også belønne ham, for at have udført så meget hårdt arbejde, for at hjælpe os frem dertil hvor vi er i dag,” tilføjede Fernandes.

Gascoyne selv melder ligeledes meget positivt ud omkring aftalen, som han er utrolig glad for og stolt over, efter en svær første sæson.

Nu ser ud til at ende med, at Lotus slutter som det bedste af de nye hold.

”Da jeg startede holdet fra ingenting sammen med Tony, havde vi håbet på at klare os godt, men dette er bedre end vi havde forventet og jeg er glad for, at vi nu er enige om at fortsætte samarbejdet,” kom det fra Gascoyne.

”Vi har haft en god start og nu ser jeg frem til at videreføre det gode stabile arbejde, som vi påbegyndte sidste år,” sluttede Gascoyne.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Koreas Grand Prix i farezonen Hamilton: Red Bull ulovlige »