Hamilton: Red Bull ulovlige

Ifølge McLaren-køreren Lewis Hamilton var Red Bull racerne ulovlige i den første del af årets Formel 1-sæson, og det er derfor, at de, nu hvor testene af bilernes lovlighed er blevet skærpet, ikke længere er så dominante, mener han.

Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/9 2010 klokken 14:09

Ifølge Lewis Hamilton er der ingen tvivl om, at Red Bulls fortolkning af reglerne i den første del af sæsonen, var lige over kanten af hvad der var tilladt.

De nye og skrappere tests som FIA har indført efter Belgiens Grand Prix, har dog sat en stopper for det.

”Da vi kørte i Ungarn var Red Bull hele to sekunder hurtigere end os andre på en omgang,” udtaler Hamilton i et interview med 'Bild' efter weekendens Formel 1-Grand Prix i Singapore.

”Det er umuligt for nogen at have så stort et forspring på lovlig vis,” tilføjede han.

Hamilton blev spurgt direkte om han mente de snød, og til det svarede han diplomatisk: ”Alt jeg ved, er at vi altid har overholdt de gældende regler.”

Lewis har nu også fået sidste weekends skuffelse lidt på afstand og vil nu ikke længere sige, at han ikke tror på sine mesterskabschancer.

”Det var utroligt skuffende at komme hjem fra Singapore uden point, men næste morgen tog jeg mig en løbetur med en god gang rap musik i ørene, hvilket hjalp på humøret,” kom det fra briten.

”Chancen for at vinde titlen i år er der fortsat,” sluttede han således optimistisk.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Gascoyne bliver hos Lotus Massa skal hjælpe Alonso »