• Forside

Ferrari meget glade for sejren

Første sejr til Ferrari i denne sæson og reelt ikke siden 10. oktober 2004 på hvor Michael Schumacher vandt det Japanske Grand Prix på Suzuka. På vejen op til podiet spurgte Jean Todt dagens vinder om vej, for han kunne ikke længere huske den.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 23/4 2006 klokken 22:04

Første sejr til Ferrari i denne sæson og reelt ikke siden 10. oktober 2004 på hvor Michael Schumacher vandt det Japanske Grand Prix på Suzuka. Ferrari har dermed vundet 184 Grand Prixer ud af 727 mulige.

Det var den 85. sejr for Michael Schumacher og samtidigt den syvende på Imola. På vejen op til podiet spurgte Jean Todt meget rammende dagens vinder om vej, idet han kunne ikke længere huske den.

Michael Schumacher og Jean Todt

Det er i øvrigt første gang at en bil designet af Aldo Costa vinder et reelt løb.

Fra Ferrari's pressechef Luca Colajanni har vi modtaget følgende udtalelser.

Michael Schumacher (1) chassis 254
”Jeg er meget glad. Resultatet viser at vores arbejde har givet udbytte. Det vigtigste øjeblik var da jeg skulle blive for efter det andet pitstop. Som vi så sidste år, er det næsten umuligt at overhale på banen, medmindre fyren foran laver en fejl."

"Med al min erfaring igennem årene, vidste jeg at jeg ønskede at holde Alonso bag mig, men med min egen fart, uden at presse fuldt ud, og det var hvad jeg gjorde."

"Mine dæk forkornede også på dette tidspunkt, som det også var tilfældet under de frie træninger og nu må vi finde ud af hvad der var årsagen.”

Michael Schumacher Imola 2006

Felipe Massa (1) chassis 250
”Det var et vanskeligt løb, men det endte godt for Ferrari og Michaels sejr og min fjerdeplads var et meget dejligt resultat. Jeg ville gerne have været på podiet, men jeg er stadig tilfreds fjerdepladsen dat det vr vigtigt at hente point hjem. Jeg havde nogle problemer i mit andet stint, men i det tredje kunne jeg presse så meget jeg ville.”