Koreas GP: 2. frie træning

Den anden frie træning endte med Mark Webber i Red Bull i front. Banen var blevet betydeligt hurtigere hvilket betød at der blev skåret mere end 2 sekunder af den bedste tid fra den første træning. Alonso i Ferrari var også med fremme.

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/10 2010 klokken 08:10

Den nye bane i Korea ser bedre og bedre ud. Den netop overståede anden frie træning, bød på markante tidsforbedringer og viste tydeligt, at det er muligt at tage flere og flere linjer rundt, hvilket lover godt for søndagens Grand Prix.

Mark Webber sluttede som hurtigste mand, foran Fernando Alonso, der for alvor havde fået gang i Ferrarien.

Webber var dog eneste mand, der formåede at tage en omgang på den nye bane, i en tid der var under 1.38, nemlig 1.37.942, hvilket var næsten to tiendedele sekund hurtigere end Alonso.

Den først trænings hurtigste mand, Lewis Hamilton, sluttede som nummer 3, yderligere 1,5 tiendedele sekund efter Alonso.

Mens det hele lod til at fungere optimalt for Webber, måtte Vettel noget skuffende nøjes med en placering som nummer 7, omkring 1,3 sekund efter Webber.

Det var interessant at bemærke hvordan racerne stod i svingene. Webbers Red Bull løftede det inderste forhjul rundt i 4 eller 5 sving, hvilket næppe kan være optimalt, men åbenbart hurtigt nok.

Hos Hispania er det dog ikke gået så godt i dag. Senna kørte galt i første frie og ødelagde raceren rimeligt meget, mens Yamamoto snurrede rundt her i den anden frie træning, hvilket betød at han måtte efterlade sin racer ude på banen. Så det lille hold, har misset megen værdifuld træning i dag.

De to Mercedes GP racere så længe ud til at kunne blande sig i top striden, men efterhånden som der kom mere grip i banen, faldt de længere ned i feltet, til trods for at de også satte bedre og bedre tider. Således sluttede Rosberg som nummer 9 og Schumacher, der på et tidspunkt havde hurtigste tid af alle, som nummer 12.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Koreas GP: 1. frie træning Deja Vu i Formel 1 »