• Forside

Opgraderinger klar til McLaren

I Formel 1 er det helt essentielt, at holdene hele tiden udvikler sig for at kunne følge med i toppen. Således arbejder McLaren da også hårdt på at have en ny motorspecifikation og nye chassis-dele klar til Nürburgring.

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 25/4 2006 klokken 23:04

Med ankomsten til Europa er tiden også så fremskreden, at flere af holdene kommer med opgraderinger af diverse komponenter, for eksempel kørte Giancarlo Fisichella (Renault) med en B-specifikations motor ved San Marinos Grand Prix.

På samme måde er det også blevet McLarens tur til at få en ny motor, når der i næste uges køres på Nürburgring i Tyskland. Desuden er der også nogle mindre forbedringer af chassiset på vej. McLarens direktør Marting Whitmarsh fortæller:

"Motoren skal vise sit værd på banen og på testbænken, men det hele drejer sig om at presse på."

"På chassis-siden har vi også nogle få stykker aerodynamiske dele, som vi kører med på Silverstone (denne uges test, red.), og forhåbentlig vil disse bringe et par tiendedele mellem dem."


McLaren Mercedes kunne ikke helt følge med i weekenden på Imola.

Det er Whitmarshs håb, at disse forbedringer kan bringe McLaren tættere på Renault, som han anser som klassens duks for tiden. Han lover dog, at McLaren vil gøre, hvad de kan for at holde liv i spændingen i mesterskabet:

"Det bliver en lang sæson, og vi kommer til at forsøge at forbedre vores bil, motor og pakke. Vi kommer til at vinde nogle løb, og vi vil helt sikkert blive ved med at slås for at gøre mesterskabet spændende."