Abu Dhabis GP: 1. frie træning

Den første frie træning forud for årets sidste Formel 1 Grand Prix, der bliver afviklet i denne weekend i ørkenstaten Abu Dhabi, viste at Red Bull endnu engang er holdet der fører an. Vettel hurtigst. McLaren blandede sig også i front.

Sebastian 'den røde tyr' Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/11 2010 klokken 15:11

Der er næppe tvivl om, at Sebastian Vettel meget gerne så sig selv som verdensmester efter søndagens løb på Yas Marina Circut i Abu Dhabi, men det kræver en sejr og at Webber og Alonso ikke slutter lige i hælene af ham.

Vettel var hurtigt ude under dagens første træning og endte også hurtigst af alle, da kørerne så det ternede flag 1½ time senere.

Vettel var lidt over et sekund hurtigere rundt på den smukke bane, end holdkammerart Webber, der også måtte se sig slået af de to McLaren kørere, der dog ikke var ret meget hurtigere end Webber, men langt efter Vettel.

Den førende i mesterskabet, Fernando Alonso i Ferrari endte nede som nummer 5, omkring 1½ sekund efter Vettel, men kun 7 hundrededele sekund foran Schumacher i Mercedes GP raceren.

Kørerne startede dagen under lidt vanskelige forhold, da det havde regnet lidt tidligere på dagen, hvilket betød at banen stadig var fugtig i starten og en del af banens gummi var blevet vasket af, hvorfor dagens anden træning, helt sikkert vil byde på langt hurtigere tider.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren dropper første Pirelli-test (update) Abu Dhabis GP: 2. frie træning »