Abu Dhabis GP: 2. frie træning

Dagens anden frie træning blev kørt i bedre vejr, hvilket passede McLaren og Hamilton bedst, da de sikrede sig den bedste tid, dog kun et par tiendedele sekund hurtigere end Vettel i Red Bull. Alonso rykkede op som nummer 3.

Lewis Hamilton vinker til publikum efter andenpladsen . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/11 2010 klokken 16:11

Lewis Hamilton ser stærk ud op til søndagens Grand Prix på Yas Marina Circuit. Dog ser det ikke ud til, at Button har samme gode fornemmelse af banen, da han ikke var hurtigere her under anden træning og derfor endte helt nede på 8. bedste tid.

Hos Ferrari gik det bedre, da Alonso rykkede op som nummer tre, efter Hamilton og Vettel, hvilket er en placering spanieren helt sikkert vil være mere end tilfreds med på søndag, da det vil være nok til at sikre ham titlen som verdensmester i år.

Massa derimod, formåede at gå i stå ude på banen, noget der i første omgang lignede et motorstop som det Alonso fik i sidste uge, men som ifølge den besked der kom over radioen var så simpel, at han var løbet tør for benzin.

Mark Webber var der også. Kun en sølle tusindedel sekund skilte hans bedste tid fra Alonsos bedste, til spanierens fordel. Men det ser ud til, at Red Bull endnu engang er bilen de andre skal slå!

Bruno Senna sørgede også for, at der var lidt spænding, da han var tæt på at kollidere med Hamilton, noget briten tydeligt ikke var tilfreds med. Spørgsmålet er vel også, om vi vil få de horrible langsomme HRT biler i den kommende sæson?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: 1. frie træning Abu Dhabis GP: 3. Frie træning »