• Forside

Schumacher er ikke for gammel

Michael Schumachers lærling hos Ferrari, Felipe Massa, udtalte efter tyskerens sejr, at han ville ønske, at han stadig var i Formel 1 når han bliver 37, og det med samme motivation som Michaels.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/4 2006 klokken 09:04

”Jeg syntes ikke 37 år er en høj alder,” kom det fra den unge Massa. ”Michael er super motiveret og beviser gang på gang, at han stadig kan konkurrere på højeste plan.”

Efter den lange sejrspause, er der ellers flere der har været ude og sige, at Michael Schumacher er mæt og gammel, at han ikke længere har den sidste gnist, der gør ham til en vinder og derfor bør stoppe.

Og så er det lige, at Michael Schumacher kører en lille tur i sin Ferrari. Han vinder ikke bare løbet, men sikrer sig også pole position, hvilket giver ham den sidste rekord, som man må formode han jagtede.


Michael Schumacher og Jean Todt.

Men skal han så stoppe nu? Mange mener at det nu er på tide, at han lader de unge komme til, men Michael Schumacher selv mener vist, at han lige skal sikre sig sit 8. verdensmesterskab.

Felipe Massa mener, at dette er en reel mulighed for den 37-årige tysker, hvilket indsatsen i San Marino også var med til at understøtte.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER