RON: Ny titel til Vettel og Schumi

Det årlige mestermøde ’Race of Nations’ sluttede for få timer siden, og det blev til endnu en titel til makkerparret Michael Schumacher og Sebastian Vettel. Hvis du ikke vil kende duoens vej til sejren, så læs ikke nyheden. Motors tv sender højdepunkter søndag klokken 21.

Michael Schumacher og Sebastian Vettel vandt Race of Nations for fjerde gang i træk . Copyright ROC

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 28/11 2010 klokken 00:11

Det blev til sejr nummer fire for Tyskland i dette års Race of Champions Nations Cup, da hjemmebaneduoen tog en snæver sejr over Team Storbritannien lørdag aften på Esprit Arena i Düsseldorf.

Det skete foran 36.189 tilskuere, hvor det nordiske islæt med Lotus-køreren Heikki Kovalainen og vores egen Tom Kristensen tabte på tid til Team Frankrig, der bestod af den tidligere fire-dobbelte F1-verdensmester Alain Prost og den mangedobbelte rallyverdensmester Sebastien Loeb.

Tom K og Heikki Kovalainen var det nordiske islæt i RON
Copyright ROC


De sidste par år har det været Sebastian Vettel, der kørte det afgørende løb i finalen, men i år blev det Michael Schumacher, der snuppede den afgørende sejr i tredje runde af finalen i den specielle ROC-Buggy. De to andre biler i finalerunderne var KTM X-Bows og Audi R8 LMS.

Vinderduoen i dette års Race of Nations
Copyright ROC


Søndag afvikles hovedbegivenheden Race of Champions, hvor 16 kørere mødes i dyst i det, der kaldes Mesternes Mestermøde. Højdepunkter fra Race of Champions vises mandag aften klokken 21 på Motors TV.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Petrov chikaneres Ricciardo bliver Toro Rosso-fredagskører »