Glock ”sikker” hos Virgin

Timo Glock siger selv, at han er så godt som sikker. Faktisk bruger han procentsatsen 99.9%, men i Formel 1 er selv 0.1% en mulighed for et nederlag. 2011 bliver et nyt år hos Virgin Racing, der med et år under sig bør avancere tidsmæssigt.

Timo Glock . Copyright Virgin Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 29/11 2010 klokken 03:11

Kun sort uheld eller et ufatteligt julemirakel kan hindre Timo Glock i at fortsætte sin Formel 1-karriere hos Virgin Racing.

Timo var stjernen hos Virgin Racing i år, men en kører med en stor pose penge kan presse en kører ud hos alle teams, specielt de mindste.

Timo Glock er dog så sikker på, at han bliver hos Virgin Racing, at han udtalte til den tyske avis ’Frankfurter Allgemeine Zeitung’:

”Derfor er det 99.9% sikkert, at jeg bliver hos Virgin i 2011.”

Timo Glock
Copyright Virgin Racing


”Hvis man har chancen for at komme til Red Bull eller McLaren, så skal man tage den. Fra et sportsligt perspektiv giver det helt nye muligheder.”

”Det er helt sikker stadig mit mål at vinde mesterskabet.”

Den tyske kører ser også lyst på 2011. Med et års erfaring i bagagen, så kan det kun gå fremad

”I vinters mistede vi for meget tid fordi nogle basale ting ikke fungerede. Men man kan ikke forvente, at det hele falder på plads med det samme hos et nyt team med et blankt stykke papir.”

De fleste husker vel, at Virgin-bilerne startede sæsonen med en benzintank så lille, at den ikke kunne gennemføre løbene ved løbshastighed.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« ROC: Overraskende vinder Jean-Eric Vergne har F1-fremtid »