2011 Deltagerlisten

FIA har nu offentliggjort deltagerlisten over hold og kørere for den kommende sæson. Der er enkelte nyheder, som måske kan overraske mere eller mindre.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 1/12 2010 klokken 12:12

Hvis du vil vide hvem der stiller op på Formel 1-gridden i 2011, kan du roligt læse videre. Det Internationale Forenede Automobilsportsforbund, eller bedre kendt som FIA, har frigivet listen over kombattanterne for den kommende sæson.

Hos de største hold er der ikke de store overraskelser at finde, og sådan har det jo været kendt længe. Vettel/ Webber i Red Bull, Button/ Hamilton i McLaren, Alonso/ Massa i Ferrari og Schumacher/Rosberg hos Mercedes GP.

Først når vi kommer til Renault begynder der at være usikkerhed, idet Vitaly Petrov ikke er bekræftet endnu til den kommende sæson, og rygterne om at genskabe det gamle BMW-makkerpar Kubica/ Heidfeld stadig ulmer på rygtestadiet. Mest sandsynlig er dog nok stadig Petrov.

En anden nyhed er, at BMW-Sauber Ferrari nu har bortkastet BMW-navnet, og officielt hedder Sauber F1. Ligeledes er Team Lotus stadig registreret under det kendte navn, uagtet at der er en masse skærmydsler om deres ret til at bruge netop det navn.

Virgin Racing har også fået nyt navn, da de har fået noget kapital fra den russiske sportsvognsindustri, og hedder nu Marussia Virgin Racing.

Toro Rosso har talt meget om at de beholder både Buemi og Alguersuari, men ingen af dem er bekræftet endnu, ligesom Force India heller ikke har bekræftet nogle af deres kørere. At HRT og Virgin heller ikke har, er nok et større spørgsmål om, hvem der kommer med den bedste sponsoraftale.

Liuzzi foran Virgin-kørerne. I dag er disse sæder ledige. Copyright Force India.

Som sædvanligt fremgår nummer 13 ikke af listen, da der er masser af overtro i motorsport, og ingen skal tvinges til at køre med netop dette nummer.

Se deltagerlisten her:

Hold Kører vognnummer
Red Bull Sebastian Vettel 1
Red Bull Mark Webber 2
McLaren Jenson Button 3
McLaren Lewis Hamilton 4
Ferrari Fernando Alonso 5
Ferrari Felipe Massa 6
Mercedes GP Michael Schumacher 7
Mercedes GP Nico Rosberg 8
Renault F1 Robert Kubica 9
Renault F1 TBA 10
Williams Rubens Barrichello 11
Williams Pastor Maldonaldo 12
Force India TBA 14
Force India TBA 15
Sauber F1 Team Kamui Kobayashi 16
Sauber F1 Team Sergio Perez 17
Toro Rosso TBA 18
Toro Rosso TBA 19
Team Lotus Jarno Trulli 20
Team Lotus Heikki Kovalainen 21
HRT F1 Team TBA 22
HRT F1 Team TBA 23
Marussia Virgin Racing TBA 24
Marussia Virgin Racing TBA 25

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« De tekniske ændringer i 2011 Maldonaldo bekræftet »