Mosley beskylder Red Bull for snyd

De dobbelte verdensmestre Red Bull beskyldes for at snyde med deres budgetter af den tidligere FIA præsident Max Mosley. Ifølge Mosley er de blevet bedt om en redegørelse på et FOTA møde.

Red Bull Racing gruppefoto 2010 . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/12 2010 klokken 10:12

”På det seneste FOTA møde blev Red Bull Racing bedt om at redegøre for deres pengeforbrug i forbindelse med kampen om verdensmesterskaberne i Formel 1 i 2010,” kom det fra Max Mosley i et interview med det tyske bilblad Auto Motor und Sport.

”Hvis FOTA har bedt om en sådan redegørelse, kan det kun skyldes at de har brugt for mange penge i forhold til hvad holdene er blevet enige om,” tilføjede briten, der selv var hjernen bag den nye regel, der skal sikre at omkostningerne i forbindelse med Formel 1 ikke løber løbsk.

Reglen om indførelse af et loft, blev indført uden de helt store problemer, da mange ikke mener at der er så meget i den og at det er svært at håndhæve den. Det der dog bliver mest spændende ved denne sag er hvordan de andre reagerer, hvis du spørger Mosley.

”At have et større budget er som at have en større motor. Dem der har flest penge får også fat i de bedste folk,” kom det fra Mosley. ”På den måde vil de små hold have en endnu mindre chance for at gøre det godt, hvilket ingen kan være interesseret i.”

Om der vil blive foretaget nogen sanktioner eller andet mod Red Bull, må vi vente at se. Det er jo også langt fra sikkert at de bliver taget i at have brugt for meget!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Team Lotus fortsætter Personlige problemer for Hamilton »