Personlige problemer for Hamilton

Ifølge Lewis Hamilton var det personlige problemer der dannede grundlag for hans svingende indsats på Formel 1 banerne i 2010, mere noget andet.

Lewis Hamilton i smukke Eau Rouge . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/12 2010 klokken 10:12

Lewis Hamilton havde sin værste Formel 1 sæson i 2010, selvom han flere gange førte kampen om mesterskabet. Ifølge den nu 25 år gamle brite, var det personlige problemer der dannede grundlag for hans meget svingende indsats, noget han snart håber er lagt bag ham.

Nøjagtigt hvad det er for personlige problemer der har præget ham så voldsomt, at det har påvirket hans indsats på banerne, vil han ikke komme ind på i interviewet med BBC, men spekulationer om, at det var hårdere for ham at skifte sin far ud som manager, end ventet, kunne være en af tingene.

”Mit privatliv har ikke været helt så godt som man kunne have håbet og som det har været de sidste par år, hvilket helt sikkert har påvirket min indsats på banerne,” kom det fra Hamilton i interviewet.

”Når nogle af brikkerne i det store puslespil falder af eller mangler helt, så er det svært at få det hele til at fungere optimalt og det er hvad der gik galt i denne sæson.”

At Hamilton sluttede som nummer 4 i mesterskabet, er ikke blot den dårligste placering han har haft i Formel 1, men den dårligste placering han længe har haft i et mesterskab. Noget han absolut ikke er stolt af.

Hamilton ser dog frem og er sikker på, at der kommer mere styr på sagerne i 2011 og at han igen vil være med helt fremme hvor det er rigtigt sjovt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mosley beskylder Red Bull for snyd Vettel og Webber venner igen »