Vettel og Webber venner igen

Mark Webber indrømmer nu, at forholdet mellem de to Red Bull kørere ikke var så godt gennem store dele af 2010 sæsonen, men at de nu er kommet videre og således er klar til endnu en sæson ved siden af hinanden i verdensmester bilen.

Red Bull tog konstruktørermesterskabet, og det blev fejret med champagnebad . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/12 2010 klokken 10:12

”Vi har et godt forhold nu,” udtalte Mark Webber for nylig i et interview med BBC.

”Vi fik os en god snak efter sæsonen og har fået lagt vores uoverensstemmelser bag os, så vi nu er klar til at kæmpe side om side endnu en sæson, med henblik på at generobre begge titler,” kom det uddybende fra Australieren, der længe lå til at vinde verdensmesterskabet i 2010.

Mark Webber mener at en del af deres uoverensstemmelser skyldes det faktum, at de begge har været under hårdt pres gennem hele sæsonen og at begge ville vinde det mesterskab, nærmest uanset hvad.

”Det er svært at få en tæt snak i løbet af sæsonen, når vi kæmper så direkte mod hinanden, men her over vinteren har vi den tid der skal til og den har vi brugt fornuftigt,” tilføjede Webber.

”Det er naturligt at man kan blive uenige eller direkte uvenner, når man kæmper så hårdt mod hinanden. Der er jo ingen tvivl om, at ens holdkammerat også er ens hårdeste konkurrent.”

”Når vi så samtidig begge havde mulighed for at gå efter titlen, er der ingen tvivl om at gnisterne også hurtigere vil komme frem,” sluttede Webber, der altså ikke er i tvivl om, at 2011 også vil blive et godt år for Red Bull og igen med begge kørere med helt fremme.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Personlige problemer for Hamilton Santander køber del af HRT »