Santander køber del af HRT

Ifølge de seneste rygter, har Formel 1 storsponsoren Santander købt 40% af det lille spanske Formel 1 hold HRT. Hvis det holder stik, kan det meget vel være det der betyder, at vi kommer til at se holdet endnu et år i Formel 1.

Colin Kolles og Jose Carabante . Copyright Motion-Company

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/12 2010 klokken 10:12

Det absolutte bundhold i 2010 sæsonen, spanske Hispana Racing Team, ser ud til at gå en bedre fremtid i møde, hvis rygterne taler sandt om at storsponsor Santander har købt 40% af holdet, er rigtige.

Det er fortsat Jose Ramon Carabante der ejer størstedelen af holdet, men med en så væsentlig økonomisk indsprøjtning som Santander vil komme med, vil den kommende sæson blive mere end blot overlevelse. Nu har de chancen for at få lavet en bil, der kan udfordre de andre bundhold.

Ifølge Carabante vil 2011 sæsonen dog være endnu en sæson, hvor holdet skal lære at gebærde sig i Formel 1, inden de for alvor vil begynde at udfordre de større hold i 2012.

Om den nye medejer vil medføre et navneskift vides ikke, men med en andel på 40% er der stor sandsynlighed for at Santander navnet vil blive en del af holdets navn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel og Webber venner igen Red Bull med ny motor? »