Red Bull med ny motor?

Christian Horner vil ikke udelukke, at Red Bull måske snart vil skifte Renault motoren ud. Han melder tilmed ud, at det måske bliver en egen udviklet motor der kommer til at ligge i Red Bull raceren.

Red Bull sejrsfest . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/12 2010 klokken 10:12

Volkswagen har på det seneste været et meget varmt emne omkring Formel 1, dog med udmeldelser om, at de ikke selv vil stille til start med et nyt Formel 1 hold. Men vil de komme med en motor?

Både Christian Horner og Dietrich Mateschitz har på det seneste udtalt, at der kan være noget spændende nyt på vej på motor fronten hos Red Bull.

”Vi står på standby omkring et yderst interessant partnerskab,” kom det fra Mateschitz.
”Selv det at udvikle vores egen motor, virker ikke længere så absurd,” tilføjede han.

Som det ser ud lige nu, bliver det næppe før det nye motorreglement træder i kræft i 2013, at vi vil se Red Bull med ny motor, men her vil det også være oplagt.

”Vi bliver nød til at holde alle døre åbne omkring vores muligheder,” kom det fra Horner. ”Med de visioner Didi har, ser alt ud til at være muligt,” sluttede briten anerkendende.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Santander køber del af HRT BMF1 gik i fælden »