Brawn tror på Schumacher

Efter en meget skuffende indsats i 2010, forventer Ross Brawn sig en langt stærkere Michael Schumacher i 2011. Især de meget positive tendenser sidst på 2010 sæsonen, er med til at give britten troen på at Schumacher stadig har det der skal til.

Michael Schumacher . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/1 2011 klokken 13:01

Da Michael Schumacher sidste år besluttede sig for at vende tilbage til motorsportens kongeklasse, var der mange der havde regnet med, eller i det mindste håbet på, at han ville træde direkte ind i toppen af feltet og være en seriøs udfordre til verdensmesterskabstitlen.

Men sådan gik det jo langt fra. En placering som nummer 9 i kampen om mesterskabet, to placeringer efter holdkammerat Nico Rosberg, siger alt.

”Det viste sig at være langt sværere for Michael at vende sig til måden hvorpå den nye Formel 1 racer opførte sig på, end forventet,” kom det fra Ross Brawn i et interview med La Gazzetta della Sport.
”Især de smalle fordæk og dermed manglende grip, var ikke lige Michaels kop te.”

Men når Brawn ser tilbage på sæsonen, er han ikke så skuffet som man kunne forvente. For der var positive takter at se fra tyskerens side, især sidst på sæsonen, efter at Schumacher havde fået gennemført en del udvikling på bilen, som gjorde den mere og mere til en bil han forstod at køre.

2011 bilen bygger på endnu flere input fra Schumacher. Det sat sammen med at alle nu skal over på nye dæk, betyder at Ross Brawn efterhånden tror på, at hans guldfugl igen kan komme på podiet. Måske tilmed vinde løb igen.

”Efter vi har skiftet til Pirelli vil der naturligvis komme en del tilpasninger og det vil betyde at der bliver ændret meget på bilerne inden sæsonstarten, men som det ser ud nu, syntes vi selv at vi er rimeligt godt med,” sluttede Brawn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull-ingeniør til Ferrari Bekymret Bernie »