Red Bull-ingeniør til Ferrari

Så rokeres der rundt på vigtige folk imellem Formel 1-teamene. En af de mere interessante af slagsen, er, at en markant ingeniør fra Red Bull kommer til Ferrari.

Ferraris 2011-logo . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 4/1 2011 klokken 20:01

I Ferrari-præsidentens åbne brev til teamets mange fans lovede Luca di Montezemolo i november sidste år, at der trods skuffelser i sæsonen ikke vil blive rokeret markant rundt i teamet, men at man vil fokusere på at styrke effektiviteten på både bane og fabrik. I dag blev der taget skridt i den retning.

Således oplyste Ferrari i dag, at Red Bulls respekterede ingeniør, Neil Martin, fremover skal være chef for den nye ’Operations Research’ afdeling. Foruden Red Bull har den 38-årige englænder også været ansat hos McLaren, og Martin skal fremover rapportere direkte til teknisk direktør, Aldo Costa.

Samtidig vil Pat Fry, Costas højrehånd og stedfortræder, ud over sin nuværende rolle, påtage sig jobbet som chef for baneteknik. Indtil i går, blev denne stilling beklædt af Chris Dyer, men hans rolle i teamet vil blive omdefineret inden for de næste par dage.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari-chef overvejede at stoppe Brawn tror på Schumacher »