• Forside

Lauda tror ikke Kimi er glad

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/1 2006 klokken 11:01

Den tredobbelte verdensmester, østrigeren Niki Lauda tror Kimi Raikkonen er noget i kul kælderen, efter det er blevet officielt, at hans værste konkurrent i 2005, Fernando Alonso vil køre for McLaren I 2007.


Den nu 56 år gamle Lauda, er altid god for en kommentar til Formel 1 og Alonsos officielle skifte, allerede inden sæsonen er gået I gang, er ingen undtagelse.


Niki mener helt klart, at det er forkert af Ron Dennis at melde skiftet ud så tidligt, selvom de to parter har indgået en aftale.


”En ting er at indgå en aftale med deres største konkurrent, en anden er at melde det ud,” udtalte Lauda i sidste uge. ”Det kan ikke være godt for Kimi Raïkkönens moral.”


”Det er meget muligt, at Kimi er ved at skifte til Ferrari eller Toyota, men det er aldrig rart at se ens største konkurrent tage ens plads, mens man stadig er på holdet,” tilføjede østrigeren, der dog håber på, at Kimi vil vise sit værd i 2006.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.