• Forside

Webber vil blive hos Williams

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/1 2006 klokken 11:01

Australieren Mark Webber ønsker at forlænge sin kontrakt med Williams, efter hans nuværende kontrakt med holdet udløber efter den kommende sæson, til trods for rygter der antyder noget andet.


Efter Jaguar valgte at forlade Formel 1 efter 2004 sæsonen, fik Webber tilbud om at komme til Renault, men valgte at tage mod det andet tilbud han fik, fra Williams, som også hans landsmand Alan Jones kørte for, da han i 1980 vandt verdensmesterskabet.


Et nyt tilbud fra Renault kunne dog vise sig at være meget fristende for Webber, der som bekendt også har Flavio Briatore som sin personlige manager. Det sammenholdt med den svære tid, som Williams for tiden gennemgår, efter BMW forlod samarbejdet, kan gå hen og veje tungt på vægtskålen når Mark Webber inden længe skal tage en beslutning.


Selv udtaler Webber, at han helst vil blive hos Williams, som han stadig tror på vil være et vinderhold, til trods for den umiddelbare modgang.


”Det er helt klart en af mine største ambitioner, at være med til at få vendt lykken hos Williams og få dem tilbage i fronten af gridden,” kom det fra Webber i et interview med det australske blad Motorsport News.

Selvom det er et faktum, at Alonso ikke længere vil køre for Renault efter denne sæson, er Webber ikke i tvivl om, at han helst vil køre for Williams.


”Når alt kommer til alt, så vil jeg helt klart helst køre for Williams, hvis det er muligt,” sluttede australieren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.