McLaren MP4-26 afsløret

Vodafone McLaren-Mercedes har i dag afsløret deres 2011 racer. Dette skete i Berlin under stor bevægenhed fra både presse og F1-fans medbringende store kameraer.

MP4-26 præsentation . Copyright McLaren Group

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 4/2 2011 klokken 12:02

På en plads i Berlin blev sløret løftet for den nye McLaren MP4-26. BMF1 har en mand på stedet.

Det man kunne se under den Livestreaming man kunne foretage på McLarens hjemmeside, er at sidepods’ene har fået en unik udformning, så luftindtaget nærmest er formet som et liggende L. Derudover er frontvingen meget kraftig og nærsmest bygget op i flere lag, ligesom det så ud til at der var lavet et lille ekstra luftindtag over den store motorindsugning over kørerens hoved.

MP4-26 Luftindtag

Ligesom vi har set det hos andre hold i år, er den store hajfinne på motorcoveret forsvundet. Desværre har det ikke været til at se om udstødningen sidder foran på sidepodsene eller om de sidder bagpå som de plejer. Det finder vi ud af når raceren kommer ud at køre. Præsentationsmodellen var monteret med plastikgimmicks der gjorde ethvert gæt gyldigt, og McLaren ønskede ikke at afsløre noget på dette tidspunkt.

MP4-26

Bemalingen er blevet som man efterhånden kender, og forventer det fra McLaren-Mercedes, og alt i alt er det lykkedes at få frembragt en meget smuk racer

MP4-26

Efter afsløringen gik både Jenson Button og Lewis Hamilton rundt og gav caps og autografer til alle de fremmødte.

MP4-26 luftindtag

MP4-26 bagfra

MP4-26 Sidepod

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Гонки на Schumacher bliver stærk i 2011 »