Schumacher bliver stærk i 2011

Hvis man skal tro på hvad Jenson Button melder ud, så bliver det en langt stærkere Michael Schumacher vi vil få at se på Formel 1 banerne i år, hvis Mercedes kan levere varen til den 7. dobbelte verdensmester.

Michael Schumacher . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/2 2011 klokken 15:02

”Der er ingen der er i tvivl om et Schumacher kan køre bil,” kom det fra Button i et interview forleden. ”Men det var sværere at komme tilbage end han havde forventet.”

Men Button tror, at hvis Mercedes GP har fundet frem til den rigtige formel for deres kommende racer, vil Michael Schumacher helt klart være en af frontfigurerne i 2011.

”Det var tydeligt at bilen sidste år ikke passede til Schumacher, men årets racer er lavet ud fra hans ønsker, hvilket helt sikkert vil ændre på tingene,” kom det yderligere fra forrige års verdensmester, hvem Schumachers bil oprindeligt var lavet til.

Michael Schumacher og Sebastian Vettel vandt Race of Nations for fjerde gang i træk Copyright ROC

Mercedes GP forsøgte ellers undervejs i sidste sæson at ændre på bilen til Schumachers fordel, men der var så meget der skulle ændres, at det mere eller mindre krævede en helt ny bil. Derfor er der helt klart også store forventninger til Schumacher i år, der nu kommer til start med en racer der er bygget til ham, som han er så vant til.

Det store spørgsmål er bare, om Mercedes GP har bygget en bil der er god nok i forhold til konkurrenterne? En ting er at bygge en bil der passer Schumacher, en anden er at bygge en der er konkurrencedygtig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren MP4-26 afsløret Kubica alvorligt skadet - opdateret 8 »