• Forside

Rygte: Mark Webber på vej til Renault

Hvem der skal afløse Fernando Alonso hos Renault vides ikke endnu. Heikki Kovalainen, Juan Pablo Montoya, Kimi Räikkönen er tre af de kørere, der har været nævnt i forbindelse med Renault, men nu blander Mark Webber sig også i kampen om det ledige sæde.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/4 2006 klokken 19:04

Grunden til Mark Webber nu sættes i forbindelse med Renault hedder Flavio Briatore. Mark Webber kører i øjeblikket for Williams-Cosworth holdet, men hans kontrakt med det britiske hold udløber efter denne sæson. Flavio Briatore er australierens manager, så han sidder med en mulighed for at sætte sin kører i det ledige sæde.

Renault er et hold som Webber har været sat i forbindelse med tidligere, senest da Giancarlo Fisichella fik Jarno Trullis tomme sæde hos Renault op til 2005 sæsonen. Williams-Cosworth har dog muligheden for at indløse deres option på Mark Webber til 2007 sæsonen.


Skal Mark Webber overtage dette sæde i 2007?

Mark Webber kom i stald hos Don Flavio i 2001, da han blev testkører for Benetton/Renault i 2001 sæsonen og trænede med holdets to kørere Jenson Button og Giancarlo Fisichella.