• Forside

DC klar til et år mere hos Red bull

Ifølge de seneste rygter fra Red Bull har David Coulthard fået tilbudt at forlænge sin kontrakt med holdet endnu en sæson. Et tilbud som rygtet også siger, at han kraftigt overvejer, men endnu ikke har takket ja til.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/5 2006 klokken 15:05

Det er den britiske avis ”The People”, der har opsnappet rygtet under en samtale med en person tæt på inderkredsen af Red Bull holdet.

DC har på ingen måde endnu underskrevet en aftale, ej heller en hensigtserklæring, men der er meget der tyder på at han vil gøre det - i hvert fald hvis man skal tro insideren, der udtaler sig til avisen.

Juan Pablo Montoya er også en pilot, der af flere medier bliver sat sammen med det østrigsk ejet hold, der på rekordtid har manifesteret sig som et hold, der skal regnes med. Hvilket så igen betyder, at den mere og mere udskældte Christijan Klien er på vej ud, til fordel for de to langt mere garvede piloter.

Hovedpersonen selv udelukker, at han vil lave en aftale for en enkelt sæson og siger, at han mener der er mindst et par år mere tilbage i ham som Formel 1 pilot.

Dette er måske grunden til, at aftalen ikke er underskrevet endnu. Dog er der ikke mange omkring hverken Coulthard eller Red Bull holdet, der tvivler på, at den vil blive underskrevet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.