Australiens GP. 2. frie træning. Button hurtigst

Efter en total dominans af Red Bull under første træning, var det McLaren der tog fronten i den anden, med Alonso ind som den tredje hurtigste. Let regn forstyrrede træningen en lille smule.

Jenson Button . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/3 2011 klokken 08:03

Med tider under 1.26, viste Formel 1 kørerne allerede her i årets anden træning, at de nye aerodynamiske regler ikke har gjort bilerne langsommere.

Michael Schumacher viste, at Mercedes GP raceren passer ham bedre i år ved længe at toppe listen over hvem der kunne få en Formel 1 racer hurtigst rundt på den lumske bane i Albert Park. Men selvom den 7 dobbelte verdensmester ikke helt kunne følge med de allerhurtigste, sluttede han dagens anden træning på en respektabel 7 plads, dog lidt over 7 tiendedele sekund efter Buttons hurtigste tid.

De to hurtigste fra dagens første træning, Mark Webber og Sebastian Vettel, kunne ikke helt følge McLaren racerne, selvom der kun var tale om en forskel på 16 hundrededele sekund fra Button til Vettel på 4 pladsen.

HRT formåede fortsat ikke at få en bil ud på gridden, selvom det så ud til at der blev arbejdet hårdt på det. Det ser absolut ikke lovende ud for det spanske hold, der endnu ikke har haft deres racer ude og trille.

Meget overraskende kunne vi se debutanten Sergio Perez i Sauber Ferrari raceren, placere sig på en flot 8 plads. Noget der ikke var mange der forventede at se.

Lotus-Renault klarede sig betydeligt ringere end forventet, ved at placere deres to kørere på 12 og 13 pladsen, med Petrov som den hurtigste af de to. Dog skal det tilføjes at Heidfeld var under en hundrededel sekund langsommere end russeren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP. 1. frie træning. Webber hurtigst Australiens GP: Kvalifikationen – LIVE »