Button håber på KERS fordele

Der har længe været tale om, hvilket team der har den bedste bil, og ind til videre ser Red Bull ud til at være teamet der kan bryste sig med den titel.

Jenson Button . Copyright McLaren Media

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 7/4 2011 klokken 14:04

Alligevel håber Jenson Button på at KERS’en i hans egen og Lewis Hamiltons McLaren-racere, vil give dem den nødvendige fordel over Red Bull ved weekendens grand prix i Malaysia. Samtidig indrømmer Button da også, at der stadig er lang vej, hvis McLaren skal nå op på siden af Red Bull.

Som bekendt valgte Red Bull ikke at bruge KERS under sæsonens første grand prix i Australien, og alligevel gik Sebastian Vettel hen og kørte sejren i hus for det østrigske hold.

Jenson Button Copyright McLaren Media

Ind til videre har McLaren den bedste banerekord med KERS, men tidligere på ugen advarede McLarens adm. direktør Jonathan Neale mod at undervurdere kapaciteten af Red Bull’s KERS. Han udtaler, at hverken han selv eller Button kender noget til Red Bull’s KERS, og at det derfor er farligt at drage forhastede konklusioner om dem. Derimod siger han, at teamet i stedet skal fokusere på, at gøre bilen så pålidelig som muligt.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa modstander af ekstra DRS DRS-Zonen bekendtgjort »