Horner afviser rygter

Formel 1 verdenen har i den seneste tid sivet med rygter om, at Red Bull har Lewis Hamilton i kikkerten som den næste kører, der kan trække i den blå-røde køredragt, men nu afviser Horner rygterne.

Top 3 i kvalifikationen . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 7/4 2011 klokken 20:04

Nogle vil kalde det et drømme hold – andre det rene mareridt – men under alle omstændigheder ser det ikke ud til, at vi kommer til at se Lewis Hamilton og Sebastian Vettel i samme garage. Rygterne om Red Bull’s interesse i at få Hamilton over til deres hold tog først fat, da holdets rådgiver Helmut Marko afslørede, at den engelske topkører altid er på deres dagsorden, når det kommer til potentielle kørere.

Trods udtalelsen siger Red Bull’s holdchef Christian Horner nu, at selvom Hamilton er en meget begavet kører, så har han svært ved at se to kørere af så stor kaliber på samme hold. Set ud fra det er skete mellem Lewis Hamilton og Fernando Alonso i 2007 og senest mellem Sebastian Vettel og Mark Webber under sidste års sæson, er det ikke svært at sætte sig ind i holdchefens tankegang. Det er ikke utænkeligt at en sådan holdsammensætning ville kunne skabe postyr.

Red Bull Racing gruppefoto 2010 Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Dog afviser Horner ikke fuldstændig, at Hamilton engang i en sen fremtid ville kunne skifte over til det østrigske hold, hvis han skulle ønske det.

Hvad man så skal læse ud af det må være op til den enkelte.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« DRS-Zonen bekendtgjort Malaysias GP: 1. frie træning. Webber i front »