Malaysias GP. 2. frie træning. Webber dominans

Efter en nærmest uhyggelig overlegenhed i første træning, fortsatte Mark Webber med at sætte de øvrige godt og grundigt på plads i dagens anden frie træning, forud for Malaysias Formel 1 Grand Prix på søndag.

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/4 2011 klokken 10:04

Noget af det der gav de fleste problemer i første træning, var Pirelli dækkene der havde meget svært ved at holde under de langt højere temperaturer, end de forhold årets første løb blev afviklet under i Australien.

Red Bull raceren lader dog til at have det bedst med dækkene, selvom det er tydeligt at Webber i den anden træning, hurtigt mister greb på baghjulene.

Om Webber tog det mere roligt i denne anden træning, eller om McLaren havde luret Red Bull opsætningen vides ikke, det er dog et faktum, at Jenson Button som nærmeste forfølger, kun vat 5 tusindedele sekund efter Webber.

Michael Schumacher viste, at Malaysia passer ham og Mercedes raceren godt, ved at være med helt fremme under det meste af træningen, hvilket han også var under den første træning, hvilket lover godt for det tyske hold.

Ellers var der ikke de helt store udskejelser i denne anden frie træning, hvor Webber altså endnu engang viste vejen og Vettel endnu engang var henvist til en placering længere nede på gridden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Malaysias GP: 1. frie træning. Webber i front Rosberg og Schumacher i ny reklamefilm »