McLaren vil holde på begge

Det er ikke længe siden at Button udtalte at han ønsker at blive hos McLaren, og Hamilton har været en del af holdet i hele sin racing-karriere. Nu siger McLaren at de gerne vil beholde dem begge

To verdensmestre takker af efter en spændende sæson, hvor de ikke kom i top 3 . Copyright McLaren Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 14/4 2011 klokken 13:04

Da Jenson Button sidste år sluttede sig til Vodafone McLaren-Mercedes, betød det også starten på alle briters ønske om et engelsk drømmehold. Hamilton var verdensmester i 2008 og Button i 2009. Kombineret med et stærkt hold burde det betyde flotte placeringer, og en stor chance for verdensmesterskaber. En lille kæp i hjulet har sidenhen vist sig at komme fra den tysk/østrigske kombination af Sebastian Vettel og Red Bull.

Venner for altid. Copyright Michael Ewert

Mange var bange for at to verdensmestre ville skabe problemer af samme art som man så mellem Hamilton/Alonso, Senna/Prost, Vettel/webber, men virkeligheden har vist at Button og Hamilton arbejder godt sammen, og også er blevet gode venner privat.

Jess and Jens Copyright McLaren

Sponsorerne er også vilde med makkerparret, og det er da også en perfekt cocktail når Button og Hamilton møder op med deres respektive kærester, Jessica Michibata og Nicole Scherzinger, på armen ved diverse arrangementer og løb. Derudover har begge kørere velvilligt deltaget i blandt andet modeshows for Hugo Boss, hvor de har bevist at de kan klare sig ganske udmærket på en catwalk.

Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger Copyright McLaren Media

Der har været rygter om at Hamilton måske ville skifte sit sæde ud efter 2012, hvis han fik en chance fra Ferrari eller Red Bull, men problemet er, at begge hold allerede har deres førstekører på plads i Fernando Alonso og Sebastian Vettel, så der er måske ikke så mange steder at gå hen, hvis det skal være en konkurrencedygtig racer.

Lewis og Jenson - McLarens britiske duo Copyright McLaren

Ifølge en artikel i The Times, er McLaren nu parat til at tilbyde deres kørere en kombineret aftale frem til 2017, til en værdi af £100 mio., eller 845 mio. i Danske kroner.

Det mangler endnu at blive bekræftet fra McLaren og kørerne om der er noget om sagen, men The Times plejer at være en ret seriøs avis.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin Magnussen vil vinde engelsk Formel 3 Lidt fra Rygtemøllen »