• Forside

Wurz hurtigst i første træning

Alexander Wurz blev formiddagens hurtigste mand på Nürburgring, da træningen til Europas Grand Prix blev afviklet. På de efterfølgende pladser fulgte Anthony Davidson, Robert Kubica og Michael Schumacher.

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 5/5 2006 klokken 12:05

Det blev som sædvanligt for den første frie træning fredagskørerne, der satte dagsordenen, da der blev taget hul på Formel 1-weekenden på Nürburgring. Hurtigste mand af alle blev Alexander Wurz (Williams), mens den hurtigste af løbskørerne blev Michael Schumacher (Ferrari).

For alle andre end de to Super Aguri-kørere, blev det en exceptionel stille formiddag. Da der resterede ti minutter af træningen, var det kun Takuma Sato og Franck Montagny af løbskørerne,, der havde sat en tid. Der blev rettet lidt op på det til slut, men facit er, at det ikke var meget tilskuerne fik set til VM-kombattanterne.

Således kørte de 15 løbskørere (Sato og Montagny ikke medregnet) bare tilsammen 62 omgange. Til sammenligning kørte den mest aktive kører, Anthony Davidson (Honda) alene 29 omgange.


Michael Schumacher (her sammen med teamchef Jean Todt) er på hjemmebane i denne weekend.

Fredagskørerne gjorde dog, hvad de kunne for at skabe aktivitet – ikke bare på banen, men også i tidstabellen. Adskillige gange i løbet af timen skiftedes specielt Wurz, Davidson, Robert Kubica (BMW) og Robert Doornbos (Red Bull) til at tage føringen. At dømme ud fra træningen, så har Red Bull måske fundet lidt af den tabte form igen. Efter en rigtig dårlig weekend på Imola, sluttede Doornbos på en flot femteplads mindre end ni tiendedele efter Wurz.

Anden frie træning køres i eftermiddag fra klokken 14 til 15, og vi vil bringe et resume af den træning umiddelbart efter. Hvis du vil se hele weekendens program, kan du se det på vores oversigt over weekendens TV-tider.

For at se resultatet af hele træningen, henvises til resultatsiden.