Monty skælder ud på alle

Ferraris præsident, Luca di Montezemolo, har ikke travlt med at gøre sig gode venner med hverken sine ansatte, eller FIA.

Ferrari præsident Luca di Montezemolo holder tale . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 19/4 2011 klokken 14:04

Ferraris fromkurve har ikke imponeret i denne sæson. Alonso er frustreret, og kan ikke engang komme på podiet med dette års racer, som har gjort sig mest bemærket ved at skifte navn jævnligt.

Mellem løbene i Malaysia og Kina blev holdchef, Domenicali, samt 2 andre ledende medarbejdere i Formel 1-holdet tilsagt til møde i Maranello.

Ferrari teamchef Stefano Domenicali Copyright Ferrari Media

Hvad der blev sagt på mødet vides ikke med sikkerhed, men der er givetvis blevet talt med meget store italienske gloser, om at de må tage sig sammen, og at de ikke gør deres arbejde godt nok.

Gang på gang er Montezemolo ude at sige offentligt at der ikke er en hurtig måde at løse problemerne, men meget tyder på at det netop er en hurtig løsning han kræver af sine folk.

Overfor FIA er han heller ikke særlig henrykt. Motorregulativet for 2013 og fremover er ikke Ferraris livret, og med henvisning til Concordeaftalens udløb i 2012, truer han endnu engang med at Ferrari vil trække sig fra Formel 1, og eventuelt lave en alternativ serie sammen med nogle af de andre nuværende Formel 1-hold, en tanke som Mercedes GP har været de første til ikke at forkaste.

Kamp igennem andet sving Copyright Ferrari Media

Montezemolo siger at de kun er i Formel 1 så længe det kan give et positivt afkast på deres bilfabrik, og med de kommende motorregler, vil dette ikke længere være tilfældet.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bulls KERS problemer historie Formel El »