Intet på plads for Webber

Mark Webber ved endnu ikke om han har en kontrakt med Red Bull efter denne sæson og Christian Horner lader ikke til at have travlt med at få en afklaring på plads.

Mark Webber under en opvisningskørsel i Torino. . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/5 2011 klokken 16:05

”Det er alt for tidligt at tale om Mark Webbers fremtid i Formel 1,” udtalte Christian Horner i et interview, hvor der bliver spurgt ind til om indeværende sæson er den sidste for Mark Webber hos Red Bull.

Der er mange der er overbeviste om, at Webber ikke er at finde i Formel 1 i 2012, slet ikke hvis han ikke for forlænget sin kontrakt med Red Bull, men Horner vil ikke være med til at bakke op omkring dette rygte.

”Webber har været noget uheldig i år, men han leverer stadig et fantastisk flot stykke arbejde og han har klart været med til at gøre Red Bull til det vinderhold det er i dag,” kom det fra Horner, der trods dette ikke vil foreligge Webber en ny kontrakt endnu.

”Vi er bare ikke klar til at forlænge endnu, men det betyder absolut ikke, at vi ikke vil forlænge med Webber.”

”Webber og Vettel giver hinanden det modspil der skal til for at begge yder deres bedste hver gang, hvilket er yderst positivt for holdet. ”

”Jeg er ikke i tvivl om, at Webber elsker at køre for vores hold og der er heller ingen tvivl om at holdet elsker ham og den positive stemning der er omkring ham, men som sagt, så mener vi at det er for tidligt at træffe en endelig beslutning omkring hans fremtid på holdet,” sluttede Horner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nyt gummi fra Pirelli Glock frygter de 107% »