Vettel som Infiniti ambassadør

Det må uundgåeligt bringe en masse lukrative fordele med sig at kunne skrive Formel 1 verdensmester på sit cv. Det kan regerende verdensmester Sebastian Vettel uden tvivl skrive under på.

Sebastian Vettel med pressekamera . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 25/5 2011 klokken 12:05

Den 23-årige tysker kan nemlig føje titlen Global Brand Ambassadør for bilmærket Infiniti på listen. Den Nissan-ejede bilproducent indgik for snart to måneder siden et større samarbejde med Red Bull holdet. Vettels rolle i partnerskabet bliver imidlertid at profilere Infiniti brandet og deres produkter både under løbsweekender og på udvalgte events.

Teamchef Christian Horner og gulddreng Sebastian Vettel

Vettel har udtalt at: "Efter jeg havde chancen for at afprøve nogle af bilerne, er jeg blevet en stor fan. De er komfortable samt sporty. Jeg er sikker på, at vi som et hold og jeg selv kan få meget ud af erfaringerne med Infiniti, og jeg ser meget frem til vores partnerskab i fremtiden. "

Infiniti er som nævnt et Nissan-ejet bilmærke, og deres rødder ligger derfor også i den japanske bilindustri med alt hvad dertil hører. På infinitis egen hjemmeside beskriver de deres vision således: ”Da vi begyndte vores rejse, var vores vision at skabe en helt anden type bil og en helt anden form for kører. Vi ønskede at omdanne det forudsigelige til det ekstraordinære ved at kombinere radikalt design med innovativ og intuitiv teknologi til at skabe biler, der har en mening ud over deres fysiske form.”

Sebastian Vettel skriver autografer Copyright Red Bull Racing/Getty Images

Vi vil uden tvivl se meget mere til samarbejdet i fremtiden.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Galleri Vinderen i Monaco er? »