Monacos GP: 2. frie træning. Alonso i front

Dagens anden træning var noget anderledes end den første. Ferrari viste stor styrke mens McLaren var tilbage helt fremme i front og Mercedes med Rosberg viste god stabilitet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/5 2011 klokken 16:05

Under denne anden træning, hvor Mark Webber kom på banen for første gang her i Monaco med hans Red Bull racer, virkede det som om at netop Red Bull holdt sig lidt tilbage.

Vettel var fortsat hurtigst af de to med en placering som nummer 5, mens Webber endte som nummer 8.

Men i front var det Fernando Alonso, der i første træning sluttede som nummer 2, en enkelt tiendedel sekund efter Vettel. Denne gang var det så Alonso der var hurtigst, igen omkring en tiendedel hurtigere end nummer to som denne gang var Lewis Hamilton i McLaren.

Tredje hurtigste var igen Nico Rosberg i Mercedes GP raceren, hvorved han viser god stabilitet.

Schumacher, der kørte galt under 1. træning, kom fint tilbage og placerede sig ind som nummer 7, lige nøjagtig et sekund efter Rosberg.

Men noget vi ikke har fundet ud af er hvordan dækkene holder. Der er blevet testet med hårde og bløde dæk, men det virker som om, at ingen rigtigt har vist hvordan de fungerer i det lange løb.

Eneste der ikke fik sat en tid under anden træning, var Liuzzi i HRT raceren, efter han sluttede første træning med et uheld, der smadrede det meste af hans forhulsophæng.

Nu skal der så hygges og promoveres i morgen, inden vi igen ser racere på de smalle veje i Monaco på lørdag.

Poolhygge i Red Bull Energy Station i Monaco

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monacos GP: 1. frie træning. Vettel i front Glæde hos Team Lotus »