Bahrain ude igen

Forleden dag kunne BMF1 rapportere at de lokale myndigheder i Bahrain så frem til at afholde deres Formel 1- Grand Prix i oktober måned. Det bliver der alligevel ikke noget af lyder det fra Bernie Ecclestone.

Årets gruppebillede . Copyright Bridgestone Motorsport

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 9/6 2011 klokken 11:06

For få dage siden kunne vi her på BMF1 fortælle at Bahrains Formel 1 Grand Prix var blevet sat ind i kalenderen i slutningen af oktober måned, og at kun en officiel udmelding fra FIA manglede.

Nu er der kommet en udmelding fra både FIA og Bernie Ecclestone, som lyder at man, på trods af enighed i World Motorsport Council, ikke vil afholde løbet, idet der har været omfattende protester fra diverse menneskerettighedsgrupper, en del af kørerne, og ikke mindst, et samlet FOTA (Formula One Teams Association).

”Det duer ikke at vi prøver at afholde et løb, hvor det ikke er alle implicerede parter der ønsker at deltage, og holdene er en ret væsentlig del af vores show,” fortæller Bernie Ecclestone.

Jenson Button Copyright Bridgestone Motorsport

Bernie fortæller ligeledes at han håber på at kunne vende tilbage til Bahrain til næste år, hvilket han sikkert nok skal få lov til, om end Bahrains myndigheder er lidt fornærmede på ham i øjeblikket.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wroooooooom - DR2 Renault benægter problemer - truer med F1-exit »