Hamilton øjner udvej

Lewis Hamilton ønsker at vinde, og hvis ikke McLaren kan hjælpe ham, har han en udvej til at komme videre, hvis ikke hans bil meget snart bliver bedre.

Lewis Hamilton skriver autografer . Copyright McLaren Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 3/7 2011 klokken 14:07

At Lewis Hamilton ønsker at vinde er der næppe mange der er i tvivl om, og da slet ikke ham selv. Frustrationen over at se Vettel løbe med den ene sejr efter den anden er åbenlys, og nu tales der åbent om en kontraktslig mulighed for at forlade McLaren før tid.

Hamilton har en kontrakt med det Woking-baserede McLaren-hold der gælder til og med 2012, men kontrakten, som hans hans far forhandlede igennem for ham før de skilte deres professionelle veje, har en klausul der gå ud på at Hamilton kan forlade McLaren hvis ikke de kan give ham en bil der kan vinde mesterskaber, enten til Hamilton eller til holdet.

Da McLaren ikke har vundet noget mesterskab siden Hamilton blev verdensmester i 2008, kan denne klausul nu træde i kraft, noget som der tales åbent om at den kunne komme til, hvis ikke det kommer til at gå bedre på Silverstone end det gjorde i Valencia.

I givet fald, vil Hamilton være til rådighed på kørermarkedet efter udgangen af denne sæson.

Lewis Hamilton og far Anthony Hamilton Copyright McLaren Media

Om der er nogen relation mellem dette og Hamiltons nylige frokostaftale med Red Bulls Christian Horner vides ikke, men det er klart at han er en kører der er interessant for mange hold at få fat på.

På rygteplanet forlyder det at Mercedes GP kunne finde på at pensionere Michael Schumacher før tid, hvis de kunne få fingre i en værdig afløser, men naturligvis er Mark Webbers sæde hos Red Bull nok et af de mest ønskværdige at få fat på for englænderen. I princippet kunne turen også gå til Ferrari, som afløser for Felipe Massa, men det sker nok næppe så længe Fernando Alonso kører for de stejlende hingste.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo bekræftet Williams-Renault en realitet »