Whitmarchs job i fare

McLaren chef, Martin Whitmarch, kan ende med at blive sorteper, som følge af de mange fejl der er blevet lavet hos McLaren i år, ikke mindst i det sidste l øb på Silverstone, hvor Button ikke fik et hjul på og Hamilton var ved at løbe tør for benzin.

Martin Whitmarsh . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/7 2011 klokken 12:07

Martin Whitmarch skulle angiveligt have modtaget en advarsel fra den øvrige ejerkreds bag McLaren, for ikke at få holdet til at fungere optimalt.

De seneste katastrofale mekaniker fejl på Silverstone, der måske kostede en stærkt kørende Lewis Hamilton sejren og med sikkerhed kostede Jenson Button chancen for at få point med hjem, tilskrives i høj grad Martin Whitmarch’s ledelses stil.

Det siges at han er alt for hård en leder, der mere bidder af de ansatte når de laver fejl, end opmuntre dem til at gøre det bedre og lærer af deres fejl, hvorfor stemningen på holdet er blevet dårlig og ønsket om at give den en ekstra tand, helt er forsvundet.

Lewis Hamilton Copyright McLaren Media

Ifølge rygtet, har Whitmarch nu fået de to næste løb til at vende den kedelige tendens på holdet og dermed vise, at McLaren er et vinderhold og at alle på holdet vil hjælpe med til at gøre dem til netop det.

Så selvom Whitmarch selv ejer en del af holdet, er det ikke ensbetydende med at han selv bestemmer om han skal være chef eller ej.

Hvis det bliver til en fyring af Martin Whitmarch, skal der så findes en afløser i en fart, hvem det bliver er der dog ikke nogen spekulationer fremme om endnu, men et bud kunne være at Ron Dennis kom tilbage for resten af sæsonen, så McLaren kan få tid til at finde den helt rigtige til at styrer holdet i 2012.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP – Dagen Derpå Force India vil beholde di Resta »