Force India vil beholde di Resta

Den unge brite Poul di Resta, har overbevist rigtigt mange om, at han er en kommende stjerne i Formel 1, herunder også hans nuværende arbejdsgiver Force India, som vil gøre meget for at beholde ham på holdet i mindst et år mere.

Paul di Resta . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/7 2011 klokken 12:07

Ejer af Force India, Mallya, udtalte efter løbet på Silverstone, at han meget gerne så di Resta fortsætte på hans hold og at han selvfølgelig havde sikret sig en option på hans arbejdskraft i 2012.

”Jeg sætter ikke en kører i en af mine biler uden at have option på ham endnu et år,” kom det fra Mallya. ”Jeg er dog sikker på, at di Resta gerne vil blive på holdet. Han trives godt og kan li omgivelserne på holdet.”

”Vi har ikke en endelig kontrakt på plads for 2012, men kun en option. Dog er jeg sikker på, at når vi kommer til talen om det videre forløb, vil Paul se med fordel på vores oplæg om at fortsætte endnu en sæson hos os,” sluttede en selvsikker Vijay Mallya.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Whitmarchs job i fare Vettel har facebookproblemer »