Modefotograferne

Jenson og Lewis kan mere end blot at køre i motorsportens fineste klasse. Forleden kunne de også skrive modefotograf og modefotograf-assistent på deres i forvejen imponerende cv’er.

Jenson og Lewis på fashionshoot 2011 . Copyright McLaren Group

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 15/7 2011 klokken 18:07

Forleden mødte de to Vodafone McLaren Mercedes kørere op til et photoshoot. Det er jo i og for sig ikke noget nyt for de to mænd, der efterhånden har poseret for mangt og meget, ikke mindst i forbindelse med deres holds samarbejde med Hugo Boss. Dette photoshoot var imidlertid ikke helt, hvad de er vant til.

I stedet for selv at agere objekter for en fotografs mere eller mindre kunstneriske udfoldelser med et kamera, lysopsætning og diverse rekvisitter, så var det Lewis og Jenson, der skulle lade deres indre modefotograf (Hamilton) og fotografassistent (Button) løs. Alt lige fra at stille settet op og udvælge modellernes tøj, til at dirigere dem til de rette positurer og få billederne i kassen stod de to racerkørere for.

Jenson fashionshoot 2011 Copyright McLaren Media

Om McLarens to tidligere Formel 1 verdensmestre har en fremtid indenfor mode fotografering må tiden vise (lidt mere erfaring tør jeg dog godt sige at de skal have). I undertegnedes (endnu) korte tid i modebranchen, arbejdede jeg i en periode som modeassistent på et af Danmarks førende modemagasiner. En tid hvor jeg selv var med som assistent på diverse photoshoots, så et og andet ved jeg da om den slags.

Uanset hvad, er vi nok mange, der helst ser at de to McLaren kørere bliver i motorsporten, selvom det uden tvivl er underholdende, at se kørerne komme lidt ud på glatbane en gang imellem.

Man kan se backstage optagelser fra omtalte photoshoot her: Lewis og Jenson på photoshoot

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kubica vil være på gridden i 2012 Rookieduel hos Ferrari i september »