Kubica vil være på gridden i 2012

Robert Kubica er fast besluttet på, at han vil være at finde på gridden til næste år, og det bliver selvfølgelig i en Lotus Renault GP. Formen er blevet bedre, og han føler ikke han er blevet langsommere efter det grimme uheld.

Robert Kubica . Copyright Renault F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 14/7 2011 klokken 20:07

Det er en optimistisk polak, der i et interview fortæller, at han glæder sig til at komme tilbage. Et af de store spørgsmål er om han vil være at finde på startgridden til næste år, og også om han føler han vil kunne kæmpe med om VM-titlen.

”Ja til det første spørgsmål.”

Til spørgsmålet om VM siger han:

”Vi får se efter den første test i 2012.”

Robert Kubica
Copyright Pirelli


Bliver det så med tanken om, hvor galt det kan gå i baghovedet?

”Det tror jeg ikke – jeg har ikke nogen minder fra uheldet, og jeg er kun klar over de konsekvenser det havde. Så, for mig, er det som om det aldrig er sket.”

“Fysisk er jeg stadig en smule svag, men min generelle form er rimelig god. Min vægt er nu tilbage til det normale niveau, og i et par uger har jeg kunne gå uden hjælp. Alt i alt føler jeg det rimelig godt.”

Robert Kubica
Copyright Pirelli


“Jeg er tilfreds med måden tingene forløber. Forbedringerne svarer til forventningerne, og heldigvis er der ingen komplikationer der kan påvirke min restitutionstid. Det er stadig for tidligt at udtale sig om timingen for min comeback, men det vigtigste er at det endelige resultat, ikke tiden.”

Det bliver naturligvis for Lotus Renault, at han skal køre.

”Jeg er en Lotus Renault GP-kører. Naturligvis savner jeg, at jeg ikke kan køre denne sæson, men jeg føler mit job i Enstone ikke er færdigt endnu.”

Der er ingen tvivl om, at vi er mange, der glæder os til at se Robert Kubica tilbage på gridden. Mon ikke vi snart ser ham som gæst hos Renault i et løb.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Blown-diffusers igen tilladt Modefotograferne »