Ungarns GP -1. frie træning

Vi er ved at være klar til endnu en løbsweekend, og denne gang en der markerer en masse jubilærer, som du kanlæse om andetsteds her på BMF1. Hamilton lagde ud med at være hurtigste mand i denne træning.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 29/7 2011 klokken 13:07

Ud over at Webber fik et baghjul ud på en våd curb, var der ikke de vilde ting til at underholde seerne under denne træning. Webbers berøring med curben betød dog at han spandt rundt og ødelagde næsen på hans racer, som efterfølgende mere lignede en græsslåmaskine.

Trulli var i gang med at teste en ny servostyring på hans Lotus, som han i denne weekend har fået tilbage fra chandhok. Om den nye styring er bedre vil tiden vise, men han har brugt den gamle servostyring som universalundskyldning for alt hvad der er gået galt for ham hele denne sæson.

Overrraskende, anderledes og uventet var det at se både Ferrari, men især Red Bull køre mange træningsomgange. Normalt har de ventet med den helt store indsats indtil de senere træninger.

McLaren kørte mere eller mindre deres eget løb, og virkede mere interesseret i at teste nyt udstyr end i noget andet. Det kunne være at de stadig tester det udstødningssystem der ikke kom til at virke i hverken England eller Tyskland. At Hamilton endte med bedste tid kan betyde at det virker nu, eller det kan betyde at de hurtigt skrinlagde ideen igen.

Michael Schumacher og Nico Rosberg hjælper med at samle en Mercedes FY108-motor, der i Ungarn kører løb nummer 100 Copyright Daimler-Benz

Ud over det, var det de sædvanlige 6 der tog de bedste placeringer, med Hamilton først, efterfulgt af Vettel, Alonso, Webber, Button, Massa, Rosber, Schumacher. Disse 8 var adskilt af 1 sekund.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Force India-kørere kendes først i december Ungarns GP – 2. frie træning – Live »