• Forside

Villeneuve skuffet over FIA

”Jeg mener ikke jeg blokerede for Giancarlo Fisichella,” kom det fra en meget skuffet Jacques Villeneuve efter at han søndag blev straffet af FIA stewarderne, netop for at have blokeret for Giancarlo Fisichella.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/5 2006 klokken 16:05

Ingen var i tvivl om, at Giancarlo Fisichella klart mente at Jacques Villeneuve, med overlæg, havde forhindret ham i at gennemfører en hurtig omgang, da italieneren flere gange var på besøg hos BMW-Sauber, efter han selv var røget ud af det sidste kvalifikationsheat.

Men Fransk Canadieren delte ikke Fisichellas holdning og udtaler.: ”jeg mener absolut ikke at jeg på nogen måde blokerede for ham, så derfor er jeg selvfølgelig meget skuffet over FIAs afgørelse.”

Villeneuve tilføjede, at det er vigtigt at være på banen på det helt rigtige tidspunkt, for at sikrer sig en problemfri kvalifikation, hvilket Giancarlo Fisichella åbenbart ikke formåede.

”Hans reaktion var helt ved siden af,” kom det fra Jacques Villeneuve, der tilføjede at italienerens voldsomme reaktion nok skyldtes utilfredshed med ham selv, mere end at han blev blokeret.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.