Kolde øl, Formel 1 og modeuge (klumme)

Man skulle måske tro, at ovenstående titel er et eksempel på ”find en fejl”, og i så fald ville det være en ganske enkel opgave at løse. Det er midlertidigt ikke tilfældet. Alle tre ting er at finde i København i denne uge.

McLaren simulator 1 . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 4/8 2011 klokken 21:08

På en solbeskinnet sommerdag er det ikke et usædvanligt syn at se undertegnede spadsere fra lejligheden ved volden, over Knippelsbro og ind mod Kbh. centrum. Onsdag den 3. august var ingen undtagelse, men til forskel for de utallige andre gange jeg har gået den vante rute, var målet for min spadseretur denne dag en noget andet end normalt.

Okay, ikke underligt gik mine fødder i retningen af en tøjbutik (man er vel kvinde), men tanken var ikke at kigge på tøj. Tankerne gik som så ofte i retningen af min anden store passion i livet. Formel 1.

Fashion Coca Cola light copyright Lea Anna Petersen

Som jeg allerede har skrevet her på siden, så byder Københavns modeuge denne gang på andet end Coca Cola light sippende fashionistaer i tårnhøje stiletter, som suger alle de nyeste modetendenser til sig. Copenhagen Fashion Festival anno august 2011 satser mere end normalt på at tiltrække den mandelige del af befolkningen.

McLaren plakat copyright Lea Anna Petersen

Ét af de nye tiltag under denne modeuge tager sit udspring i 30 året for Hugo Boss’ og McLarens partnerskab, og det er lige netop den begivenhed, der er skyld i at jeg denne første onsdag i August var på vej til Østergade 15. Den dyre adresse i indre København, som huser Hugo Boss butikken.

Hugo Boss udstillingsvindue copyright Lea Anna Petersen

Det første syn som mødte mig - og som fik mit hjerte til at slå et slag eller to ekstra - var butikkens ene udstillingsvindue, der i ugens anledning er udsmykket med to tro kopier af henholdsvis Hamiltons og Buttons køredragter og hjelme.
Med forhøjet forventning trådte jeg ind ad de store dobbeltdøre, og mit falkeøje spottede straks det jeg havde gået de ca. 3 kilometer efter. Bagerst i butikken skinnede den velkendte, sølvfarvede McLaren racer, og selvom det jo blot er en simulator, kunne jeg alligevel ikke lade være med at føle mig som et lille barn, der for første gang ser et tændt juletræ.

Paul copyright Lea Anna Petersen

Nede i hjørnet af butikken mødte jeg engelske Paul, som arbejder for firmaet Global Logistics Management (GLM) – et firma der specialiserer sig i logistik og events. I hans arbejde har Paul set det meste af verden og lidt til. Fra St. Petersborg og Abu Dhabi til Singapore og Brasilien, men denne uge stod der altså Copenhagen, Denmark på boarding passet.

McLaren simulator 8 copyright Lea Anna Petersen

Det var stadig forholdsvist tidligt på dagen, og Paul fortalte mig, at der endnu ikke havde været så mange og prøve kræfter med McLaren simulatoren. En af grundene til det kunne meget vil findes i det faktum, at køleskabet med de gratis, kolde øl ikke var ankommet endnu. Der gik dog ikke meget mere end 10 minutter fra jeg var trådt ind af døren, og til at leverandøren kom med det føromtalte køleskab.

Jeg havde først gættet på, at banen man skulle vise sine evner på var Spa, eftersom at rejsen jo går til den belgiske bane, men Paul fortalte mig, at banen ikke er en eksisterende bane, men blot en der er lavet til simulatoren.

McLaren simulator 4 copyright Lea Anna Petersen

McLaren simulator 3 copyright Lea Anna Petersen

Som jeg stod dér og overværer de forventningsfulde mænd sætte sig ned i bilen, i håbet om at vinde de eftertragtede billetter, blev jeg ikke så overraskende gjort opmærksom på, hvor svær den er at køre, og derved hvor endnu mere svært det er at køre ”the real thing”. Oplevelsen har i hvert fald ikke gjort min respekt for de ”real life” kørere mindre! Jeg bøjer mig om end endnu mere i støvet for dem.

McLaren simulator 7 copyright Lea Anna Petersen

I mens jeg var i butikken, formår ingen af de håbefulde mænd at slå rekorden, der blev sat tidligere på dagen. 1.31 var på det tidspunkt tiden at slå. Hvad den er nu ved jeg ikke, men chancen for at vinde billetterne er der i hvert fald stadig. Vinderen findes på mandag den 8. august.

Da jeg igen trådte ud i lyset på Østergade for at bevæge mig videre ud på ruten til nogle af de andre modeuge tilbud, kunne jeg ikke lade være med at smile. Nok banker mit hjerte for fashion, men selv under modeugen er der intet, som kan få mit hjerte til at slå som verdens bedste sport - Formel 1!

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kun signaturen mangler USA’s grand prix flyttes til efteråret »