Turbeskrivelse fra Monza - lørdag

BMF1 indtager Monza endnu engang, denne gang med fuld forkælelse af det super gode vejr og ophold i Milano tæt på centrum og gode forbindelser til banen.

Monza 2011 . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/9 2011 klokken 10:09

Lørdag morgen i Milano. Tidligt op og af sted til Monza Park.
Nu kender vi turen og det går nemt og hurtigt at komme der ud. Vi har faktisk så meget overskud nu, at vi hjælper en flok svenskere på vej, så de ikke behøver at gå glip af noget.

Der bliver kørt race fra morgenstunden, men det er først klokken 11.00, når Formel 1 feltet skal ud til den 3. træning, at det virkelig rykker.

GP2 på Monza 2011

Lørdag er de eneste tribuner vi kan komme ind på, den vi har plads til, men den er også god. Vi sidder placeret umiddelbart før kurven ind mod Parabolica, i slutningen af den anden DRS zone.

3. træning er som regel mere sigende end de første to, men selvom Red Bull er hurtige, kan man ikke lade være med at sidde og tænke på, at de har noget ekstra at komme med.
Schumacher er dog den helt store positive overraskelse og Mercedes GP’en ser faktisk ud til at kunne blande sig helt fremme i front, hvis altså vi kan bruge resultatet af træningen til noget.

Webber var hurtig på Monza 2011

Vejret er fortsat fantastisk og de kolde Heineken løber i jævn strøm ned. Humøret er højt og vi gør klar til det der ligner en spændende kvalifikation, hvor Vettel ikke ligner en sikker pole-sætter.

Men som vi nu ved, sætter Vettel endnu en Pole i sin Red Bull racer. En helt perfekt omgang som ingen af de andre kan gøre noget ved. Vi forventede, at de ville tage et par tiendedele af deres bedste tider i forhold til 3. træning, men Vettel tog et sekund af tiden. De havde altså noget mere at byde på.

Schumachers reservedæk, kun lidt brugte

De mange Ferrari-fans, der naturligvis er på Monza, virkede lidt skuffede over den manglende pole til deres kørere, men dog ikke skræmte, med superstarteren Alonso inde som nummer fire og en racer, der har vist sig bedre i løbet end under kvalifikation.

Vi blev igen på banen, til det hele var overstået, men valgte at rykke direkte til Milano bagefter, for at nyde resterne af den italienske sommer i denne storby.

”Silver Bar” blev besøgt på vej hjem mod hotellet, til stor glæde for ejeren og ikke mindst os. En dejlig kold rødvin fik os lidt på dupperne igen.

Et hurtigt bad i det kolde vand på vores forfærdelige hotel, fik fjernet den værste svedlugt, inden vi, iført vores BMF1 T-Shirts gik ind til byen igen. BMF1’s sorte t-shirt, med det store røde logo, viste sig at få lige så mange hoveder til at vende sig, som de forbipasserende Ferrarier og Lamborghinier gjorde, hvilket vi havde det ganske fint med.

Det glade BMF1 hold, på vej i byen i Milano

Vi fandt en super hyggelig restaurant i en sidegade til Via Buenos Aires, hvor der blev spist godt af retterne og (igen) drukket både rød- og hvidvin. Dagens grappa tog vi på en anden bar.

Godt brugte tog vi tilbage til In-Italias ”luksushotel” for at lade op til søndagens Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Turbeskrivelse fra Monza - fredag Jaime frygter ikke fremtiden »