Singapores GP. 2. Frie træning. Vettel hurtigst

Den første træning var kortet ned og bød på mange afkørsler, hvorfor den ikke viste så meget. 2. Træning var mere troværdig og viste en Alonso der ikke havde opgivet endnu, men Vettel var hurtigst

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/9 2011 klokken 22:09

Det så længe ud til, at Fernando Alonso og Ferrari skulle gå fra anden træning med bedste tid, fra banen hvor Alonso har så gode minder, men Sebastian Vettel og Red Bull ville det anderledes.

Hurtigste mand fra 1. Træning, Lewis Hamilton i McLaren, blev noteret for trediehurtigste tid, men det var Alonso der var i centrum af begivenhederne.

Efter at have haft problemer med raceren tidligere på dagen, lykkedes det for Ferrari at give spanieren lige den bil han drømte om, eneste problem var, at Red Bull gjorde det samme for Vettel, der var hele 2 tie sedens sekund hurtigere end spanieren.

Normalt er den afstand skræmmende stor, men for Michæl Schumacher, der sluttede som nummer 6, må det være en drøm at være så tæt på den unge tysker, da Schumqcher selv var hele 2 sekunder langsommere end Vettel.

For Button, var det en rigtig kedelig træning, der ikke gav ham så meget at arbejde med, da han måtte parkere ude på banen, efter at have kørt ligeud i sving 14.

Både bilen og Button slap helt uskadt fra afkørslen, men da han ikke kunne få McLaren raceren i bakgear, måtte han altså lade den stå, efter kun 10 omgange.

Massa sluttede som nummer 4, mens Vettels holdkamerat Webber sluttede som nummer 5, et sekund efter Vettel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapores GP. 1 frie træning. Hamilton hurtigst Singapores GP – Kvalifikation »