Massa klar til at tilgive Hamilton

Felipe Massa melder nu ud, at han er klar til at tilgive Hamilton og ligge stridsøksen på hylden inden det kommende løb i Japan. ”Det nytter ikke at være uvenner med kollegaerne på banen”

Starten . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/10 2011 klokken 13:10

Der blev skældt godt og grundigt ud efter Singapores Grand Prix, hvor Hamilton og Massa to gange i løbet af weekenden var i nærkontakt, men nu melder Massa ud, at han mener de skal holde deres stridigheder til banen og opfører sig som gentlemen udenfor.

”Lad os holde fred på ord og lade vores køreregenskaber vise hvem der er bedst,” kom det fra Massa.

Om det er Rob Smedleys udtalelse om at han skulle ødelægge Hamiltons løb, der har fået brasilianeren på forsoningstanker eller om det er et ægte ønske om at skabe fred mellem de to, finder vi næppe ud af.

Til udtalelserne har Massa dog ikke så meget at sige, da han udtaler at han slet ikke kan huske at han har hørt det.

”Hvis man ser bort fra at jeg slet ikke kan huske at Rob sagde det til mig, så syntes jeg ikke der er grund til at rive op i sidste løbs begivenheder og forsøge at forbinde denne udtalelse med vores kontakt,” kom det fra Massa.

”Jeg er sikker på at Hamilton og jeg nok skal finde en måde at få løst vores uoverensstemmelse på, på en korrekt og sober måde, som sådanne sager skal løses. Det der sker på banen bør blive på banen,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Jenson bliver hos McLaren Vettel verdensmester 2011 »