• Forside

Kæmpe konkurrence: Vind vinterdæk fra GoodYear

Bil Magasinets 20-års fødselsdag fejres med et sæt UltraGrip8 vinterdæk HVER DAG i 20 dage!

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/10 2011 klokken 11:10

Fra 1. oktober og 20 dage frem kører Bil Magasinet en kæmpe konkurrence, hvor du kan vinde et sæt GoodYear UltraGrip8 vinterdæk hver dag.

Konkurrencen kører i anledning af Bil Magasinets 20 års fødselsdag, men her er det fødselaren (og GoodYear), der giver gaver. Hver dag fra den 1. til den 20. oktober, hvor Bil Magasinets store fødselsdagsnummer udkommer (BM242), giver vi dig de bedste artikler fra 20 år med Bil Magasinet.

Hver dag er der en ny artikel af den slags, som mange husker Bil Magasinet for, og hver dag bliver artiklen fulgt af en konkurrence, hvor vi udlodder fire stk. GoodYear UltraGrip8 vinterdæk i en størrelse, der passer til din bil (op til 16").

Vi garanterer, at det bliver stærkt underholdende, og samtidig kan du klare udfordringen med de rigtige dæk til den kommende vinter. Konkurrencen er åben for alle, og du kan deltage én gang hver dag.


Gå til konkurrencesiden her

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.