• Forside

Ferrari tror på et godt løb

Det blev til anden række for både Michael Schumacher og Felipe Massa, da lørdagens kvalifikation var overstået. Nu leder holdet efter en strategi, der kan gøre dem i stand til at vinde løbet.

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 13/5 2006 klokken 22:05

Selvom det ikke lykkedes at slå hovedmodenstanderen i lørdagens kvalifikation, så håber holdet på, at de via en bedre løbsstrategi kan vinde over Renault. De mener specielt, at Bridgestone-dækkene vil være til deres fordel. Her følger udtalelser givet af Michael Schumacher og Rubens Barrichello efter kvalifikationen.

Michael Schumacher (3. plads, 1:14.970):

"Jeg er ganske tilfreds med min tredjeplads på gridden, da vi vidste, at vi måske ville tabe lidt i kvalifikationen, fordi vi baserede vores beslutning om dæk mere på, hvordan de vil fungere i løbet.

Så anden række er ikke det store problem, da vi ved, vi kan forvente en god løbsfart. Modsat Nürburgring så vil jeg denne gang starte fra den rene side af banen. Medhensyn til løbsstrategi, så er der to muligheder, og nu skal vi være sikre på, at vi vælger den bedste."


Michael Schumacher og Felipe Massa tror et godt løbsresultat er muligt.

Felipe Massa (4. plads, 1:15.442):

"Det var en god kvalifikation. En start fra de to forreste rækker er vital, og det lykkedes os at nå det punkt. På mit sidste forsøg i Q3 (super pole, red.), kom jeg op mod lidt traffik i den sidste sektor, men jeg er tilfreds med den måde, tingene gik.

Jeg er meget fortrøstningsfuld med hensyn til løbet, idet vi ved, vi kan regne med en meget ensartet ydelse fra Bridgestone-dækkene."